fbpx
 
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/10/1-1-640x960.jpg

Violonist, Orchestrator, ProfesorIonut C.

Salutare,
Numele meu este Ionuț C., sunt absolvent al Academiei Naționale de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj, și al University of Memphis (Memphis, TN, SUA), unde mi-am terminat studiile doctorale în cadrul facultății de muzică. Experiență mea muzicală și pedagogică s-a desfășurat în cea mai mare parte în SUA, unde am activat timp de 13 ani. Acolo, am predat la “Cordova Music Academy” (Cordova, TN), la Bethel University (McKenzie, TN), la University of Memphis (Memphis, TN), am colaborat cu Memphis Symphony Orchestra, și am cântat peste 600 de spectacole în 130 de orașe în unele dintre cele mai cunoscute săli de spectacole din SUA, incluzând Cadillac Palace Theatre din Chicago, Fox Theatre din Atlanta, Paramount Theatre din Seattle, Emerson Colonial Theatre din Boston, și altele.
Recent întors în Romania, am dorit să încep proiectul Centrului Educațional și Artistic “Vivace” prin care să împărtășesc din experiența mea pedagogica cursanților din Brașov. În Statele Unite am învățat că fiecare persoană are potențialul de a realiza lucruri deosebite, și că mentorii unei persoane dar și mediul în care învață au o influență importantă atât în procesul de studiu, cât și în dezvoltarea personală a fiecăruia. Fie că elevii își caută drumul spre potențialul lor maxim, sau că vor să învețe să cânte la un instrument din plăcere, la “Vivace” noi îi vom ghida, sprijini, și inspira în spiritul academic nord-american ca să realizeze ceea ce își doresc.
Voi încheia această scurtă prezentare cu un citat drag mie al scriitorului francez Anatole France: “Nouă zecimi din educație reprezintă încurajare.” Această abordare mi-a schimbat percepția asupra învățării, și o voi perpetua mai departe la școala “Vivace.”
Toate bune, și te așteptăm la noi!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum