fbpx
 

LECTII INDIVIDUALEPian

Ore pian
Cursuri pian
Cursuri pian Brasov
Vrei să înveți să cânți la pian într-un mediu care te inspiră, și în care poți învăța piesele tale preferate? Indiferent dacă e vorba de Bach, Beethoven, sau de hit-uri are trupelor tale preferate, la “Vivace” te vom învăța cu multă răbdare astfel încât vei putea canta în primul tău recital după doar 15 săptămâni de lecții, indiferent de vârstă sau de nivelul la care ești. Materialele educaționale și sistemul de predare sunt adoptate din sistemul nord-american, și sunt unice în țara noastră.
Elegant și melodios, pianul se numără printre cele mai îndrăgite instrumente muzicale din întreaga lume. Așadar, din ce în ce mai mulți oameni își doresc să învețe să cânte la un astfel de instrument. Articolul de față își propune să îți arate 7 motive de a învăța să cânți la pian:
1. Îți vei forma o anumită disciplină
Învățând să cânți la un instrument vei reuși să îți formezi o anumită disciplină. Pentru a învăța să stăpânești un instrument vei avea nevoie de un program bine stabilit în care să îți aranjezi timpul în așa fel încât să îți rezervi în fiecare zi câteva minute sau chiar ore în care să exersezi – depinzând de performanța pe care vrei să o faci.
2. Te va ajuta să te relaxezi
Stresul este o problemă din ce în ce mai frecventă a zilelor noastre. De multe ori suntem destul de stresați, dorindu-ne doar să luăm o pauză. Atunci când cânți la un instrument vei reuși să îți eliberezi mintea de griji.
3. Contribuie la dezvoltarea creierului (cursuri pian)
Cu cât începi să cânți la pian de la o vârstă mai fragedă, cu atât creierul se va dezvolta mai repede. Atunci când iei ore pian, faci o grămadă de lucruri în același timp – ții ritmul, respiri, îți miști degetele pe clape. De altfel, studiile recente arată că cei care ascultă muzică de mici au un IQ mai ridicat, astfel că memoria și mintea vor fi antrenate, devenind mult mai agere.
4. Ai un sentiment de împlinire
După ce înveți să cânți bine la pian, vei experimenta un sentiment de împlinire. În timp, te vei perfecționa și vei avea satisfacția garantată.
5. Înveți ceva nou
Studiile efectuate arată că atunci când iei ore pian, structura creierului se schimbă, iar neuronii fac alte sinapse, reușind astfel să creeze conexiuni. Se spune că muzica este o limbă universală – deoarece oamenii cântă după aceleași note.
6. Faci o activitate fizică
Atunci când cânți la pian îți vei mișca degetele pe clape în același timp exersând de zori. Această activitate are nevoie de multă coordonare, așadar după o anumită perioadă vei simți o oboseală plăcută ca și cum ai fi făcut sport.
7. Daca iei cursuri pian te vor ajuta să sporești capacitatea de concentrare
Cei care învață să cânte la pian se vor bucura de o creștere semnificativă a capacității de coordonare între ochi și mâini. În comparație cu alte instrumente, pianul solicită ca ambele mâini să lucreze independent una de cealaltă. Așadar, în timp ce una se mișcă mai repede, alta se poate mișca mai încet. În felul acesta, va crește dexteritatea copilului și se vor forma procesele de gândire complexă.
Daca esti incepator, sau deja stii sa canti dar doresti sa iti imbunatatesti tehnica, suna-ne astazi pentru lectii pian!

In cazul in care doresti sa te familiarizezi cu notiunile de baza ale cantatului la pian inainte sa incepi lectiile cu profesorii nostri, iti recomandam o resursa online care poate fi folositoare pentru cateva ore de pian: platforma Skoove. Nu recomandam sa experimentezi cu lectii online prea mult, intrucat iti poti forma obiceiuri gresite pe care doar un profesor experimentat le poate observa in cadrul unei lectii.

Pentru informatii mai detaliate despre cursurile oferite de Centrul nostru, poti opta sa consulti lista de cursuri.

https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/10/rsz_pian_1.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/10/pian-2.png

PIANMaterialele didactice

Mai jos sunt câteva din materialele didactice unice cu care lucrăm:

81Gj9RSp5BL
91WWsXkh-1L
91yM5z3oYIL
516eCSVZksL._SX368_BO1,204,203,200_
00306560FCz
00307219_Coverz
e751d2efcc02fbf42f5d12472ddff429
FCz
gp405_2
PNCSAFHNVP60Front-700x700
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum