fbpx
 

Tematică muzicalăPetreceri copii

Organizăm cele mai tari petreceri cu activități muzicale, în care invitații vor explora lumea sunetelor în moduri inedite.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Petreceri copii (pagina noastra Instagram, click aici pentru poze si videouri)

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe minunate pentru petrecerea aniversară, atunci ați ajuns în locul potrivit! Petrecerile noastre cu tematică muzicală oferă o modalitate unică și stimulantă de a sărbători ziua specială a copilului dumneavoastră. Avem activități specifice vârstei, concepute pentru a le încuraja creativitatea, în timp ce distracția este garantată! Misiunea noastră este să ne asigurăm că fiecare invitat își va aminti cu drag experiențele distractive de la petrecere, și va pleca cu amintiri care vor dăinui pentru totdeauna. Abia așteptăm ca familia dumneavoastră să ni se alăture pentru o sărbătoare de neuitat!

Activitățile includ:

  • jocuri cu tematică muzicală
  • cântece pentru tuburi de percuție acordate (boomwhackers) sau clopoței acordați
  • creare ritmuri muzicale în diverse stiluri, cu ajutorul unor aplicații specializate
  • karaoke, dans
  • introducere instrumente muzicale diverse

Noi punem la dispoziție toate instrumentele necesare, precum și o atmosferă prietenoasă și caldă pentru a asigura o petrecere de neuitat pentru copilul dumneavoastră. Suntem specializați în oferirea unor modalități unice și distractive prin care copiii să își exprime creativitatea prin intermediul sunetelor, și în a-i ajuta pe invitați să creeze melodii și ritmuri care le vor stârni curiozitatea. De aceea, vă invităm să ne oferiți ocazia de a fi la dispoziția dumneavoastră pentru a da viață acelei zile speciale în cel mai uimitor mod!

Lectii instrumente sau canto

În cazul în care vă doriți să introduceți copilul în lumea sunetelor muzicale în cadrul unor lecții private, la Centrul “Vivace” oferim și ore individuale de pian, vioară, canto, și chitară. Profesorii noștri sunt experimentați, și au toate calitățile necesare pentru a-i inspira pe micii artiști să exploreze acest domeniu creativ, care oferă beneficii care se transferă și în alte aspecte ale vieții.

gallery_05
gallery_01
gallery_02
gallery_03
gallery_04
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum