fbpx
 

CURS INDIVIDUAL SAU DE GRUPMatematică

Cursuri matematica Brasov
meditatii matematica brasov
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/09/rsz_volodymyr-hryshchenko-ini8gnms190-unsplash.png

Meditatii matematica online

Doua dintre motivele pentru care elevii ne contacteaza sunt sesiunile individuale de pregatire pentru Evaluarea Nationala sau Bacalaureat.

In cazul in care preferi ca aceste sesiuni sa se desfasoare online sau in regim hibrid, iti oferim si aceasta posibilitate. Te rugam doar sa mentionezi acest lucru cand ne contactezi.

MATEMATICĂDe ce este importantă matematica?

Meditatii matematica in Brasov, ca oferta a Centrului Educational si Artistic “Vivace:”

Intrebarea intalnita cel mai adesea in randul elevilor este: „La ce o sa-mi foloseasca atata matematica?”.

Bineinteles, cel mai important beneficiu al matematicii este dezvoltarea gandirii si capacitatii de a procesa informatii si a extrage concluzii.

Ei bine, iata cinci aplicatii practice ale matematicii in viata de zi cu zi, care raspund acestei intrebari:

1. Matematica te ajuta sa construiesti obiecte

Daca intrebi orice constructor sau proiectant, iti va spune cat de importanta este matematica in construirea oricarui lucru. Pentru a crea ceva ce va rezista in timp si va adauga valoare casei tale ai nevoie de creativitate, uneltele potrivite, dar, cel mai important, de o gama larga de cunostinte matematice.

2. Matematica face gatitul distractiv

In bucatarie gasesti mai multa matematica decat oriunde altundeva in casa. La urma urmelor, retetele sunt doar niste algoritmi matematici sau operatii de realizat pas cu pas.

3. Matematica scoate riscul din calatorit (cursuri matematica)

Matematica devine foarte utila atunci cand calatoresti, de la calcularea combustibilului pentru masina in functie de kilometri parcursi, la orientarea in spatiu, folosirea unei harti si calcularea banilor in diverse valute.

4. Matematica te ajuta sa economisesti bani

Prin aplicarea lectiilor de matematica in situatii financiare si bugetare, elevii pot invata cum sa isi cheltuie si sa isi economiseasca banii fara frica sau frustrare.

5. Matematica iti permite sa iti gestionezi mai bine timpul

Respectarea programului cantareste in viata noastra de zi cu zi mai mult decat a cantarit vreodata in istorie, insa este nevoie de mai mult decat a citi un ceas sau un calendar pentru a putea ramane in top.

Prin intermediul unor meditatii matematica, vei putea sa iti gestionezi mai bine multe aspecte ale vietii si iti vei imbunatati notele la examene.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum