fbpx
 

OFERTA EDUCAȚIONALĂAlege cursul,
citește descrierea

Caută în listă (meniul principal) materia de care ești interesat, citește descrierea, și contacteaza-ne pentru orice întrebare sau ca să întocmim un plan de lecții. Suntem aici să te sprijinim, să ne adaptăm nevoilor tale, și împreună să facem o echipă câștigătoare. Dacă cursul dorit nu există în oferta educațională curentă, sugerează-ni-l și vom încercă să îl adaugăm în lista de cursuri cât mai curând.
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2019/04/hero_books.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

La Centrul Educational si Artistic “Vivace” oferim o serie de cursuri din curricula scolara menite sa ii sprijine pe elevi in tot ceea ce si-au propus. Pe langa acestea, oferim si o serie de cursuri din sfera muzicii menite sa ii inspire sa dobandeasca abilitatea de a canta la un instrument muzical sau din voce, deoarece avem convingerea ca muzica vine cu beneficii foarte multe pentru copiii de orice varsta (pentru mai multe detalii vizitati sectiunea Blog).

Astfel, in lista noastra de cursuri se afla urmatoarele: cursuri limba romana, cursuri matematica, cursuri limba engleza, cursuri limba germana, cursuri limba franceza, cursuri limba spaniola, lectii pian, lectii vioara, lectii canto, lectii chitara.

Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum