fbpx
 

CURS INDIVIDUAL SAU DE GRUPMeditatii Limba Română Brasov

Cursuri Limba Romana
Am structurat meditațiile la limba română în cinci categorii pe care le detaliem mai jos. Când te înscrii, comunică-ne care sunt nevoile tale și te vom ajuta să-ți atingi obiectivele.
meditatii limba romana brasov
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/10/romana-2.jpg

Meditatii romana online

In cazul in care preferi ca meditatiile la limba romana sa se tina online sau in regim hibrid, iti oferim si aceasta posibilitate. Te rugam doar sa mentionezi acest lucru cand ne contactezi.

Pentru mai multe informatii despre examenele de Bacalaureat si Evaluarea Nationala pentru care te poti pregati in cadrul meditatiilor la limba romana, apasa click pe denumirea fiecarui examen si vei fi directionat catre o pagina oficiala.

Pentru informatii mai detaliate despre cursurile oferite de Centrul nostru, poti opta sa consulti lista de cursuri.

LIMBA ROMÂNĂDescrierea cursuluiMeditatii limba romana ca oferta a Centrului Educational si Artistic “Vivace:”

La “Vivace” am impartit meditatii limba romana Brasov in urmatoarele module, din care va puteti alege directia de studiu potrivita nevoilor dumneavoastra:

1. Pregătire/cursuri clasele I – XII
Vrei să îți explicăm anumite concepte și să te ajutăm la teme? Suntem aici ca să te ghidăm pentru ca limba și literatura română să nu mai aibă niciun secret pentru tine.
2. Pregatire evaluarea nationala romana
Vrei să obții o notă mare pentru a intra la liceul mult visat? Noi suntem aici pentru a te ajuta. O să-ți explicăm termenii pe care nu îi înțelegi și o să rezolvăm împreună modelele de teste pentru Evaluarea națională.
3. Meditatii pentru Bacalaureat
Vrei să obții o notă mare la examenul de Bacalaureat? Vrei să urmezi o facultate? Noi îți suntem alături și te ghidăm pentru ca acest examen să nu ți se mai pară greu. Vino să te ajutăm să rezolvi modelele de teste pentru examenul de Bacalaureat (cursuri limba română).
4. Pregătire/cursuri limba romana pentru admiterea la facultate:
De exemplu: pentru admiterea la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, din cadrul Universității din București, se dă un examen de admitere la limba română și la limba engleză. O să parcurgem împreună diferite modele de teste care s-au dat anii trecuți (curs limba română)
5. Pregătire la limba română pentru admiterea la Academia de Poliție (cursuri limba română)
Vrei să lucrezi la Academia de Poliție? Suntem aici pentru a te ajuta să rezolvi testele grilă pentru acest examen (ore limba română).

Daca doresti sa-ti imbunatatesti nivelul, suna-ne astazi pentru cursuri limba romana si vei obtine cele mai bune rezultate!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum