fbpx
 

Echipa Noastră

Ne mândrim să avem în echipă profesori foarte capabili și cu experiență, și te invitam să-i cunoști și tu.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Erika Ieșan

Pian
UNDE A STUDIAT?

Universitatea “Transilvania” Brașov
Liceul de Artă “Plugor Sándor” Sfântu Gheorghe

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

Profesor, Liceul de Muzică “Tudor Ciortea” Brașov

https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/10/Josue-Aduna-photo.jpg

Josue Aduna

Matematică, Limba Spaniolă

Originar din Mexic, Josue este un vorbitor nativ de spaniolă, care iubește matematica, limbile străine și munții, contribuind la conferințe internaționale de statistică de-a lungul carierei sale. Experiența de predare a lui Josue în diferite țări îl face un instructor incredibil de carismatic și dedicat.
UNDE A STUDIAT?

University of Southampton, UK (Master)
ITAM, Mexico City (Facultate)

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

SMART SOCIAL SOFTWARE | DATA&BEHAVIORAL SCIENCE
JOHNS HOPKINS UNIVERSITY | CENTER OF TALENTED YOUTH, Baltimore, MD, USA
FEDERAL MORTGAGE SOCIETY | DEVELOPMENT BANKING, Mexico City, Mexic
SANTANDER BANK | INVESTMENT BANKING, Mexico City, Mexic
FAZENDA DA ESPERANÇA | SOCIAL SERVICE, International

Carmen-Elena Stănculescu

Limba Engleză, Limba Română

Am absolvit Facultatea de Litere, din cadrul Universității din București, specializarea Limba și literatura română – limba și literatura engleză și Masteratul de Lingvistica limbii engleze. Metode și aplicații, din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București. Am absolvit Nivelul I și II de certificare pentru profesia didactică.
În calitate de colaborator extern, am predat cursul de Texte (Cursul practic de limba engleză), între 2015 și 2019, în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București. Mă pasionează dintotdeauna limba engleză. Încerc mereu să adaptez cursurile în funcție de necesitățile cursantului.

UNDE A STUDIAT?

Universitatea din București (Facultate, Master)

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

Colaborator extern, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București.
Voluntar în cadrul ASLS (Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – Universitatea din București).

Adrian Mustăţea

Limba Franceză

Profesor de limba franceză cu o experienţă de douăzeci de ani pasionat de învăţarea ludică şi interdisciplinară, asigură pregătirea pentru examenele de tip DELF a viitorilor studenţi care optează pentru instituţii din ţările francofone şi pentru angajaţii care lucrează într-un mediu francofon.
Lecţiile se adaptează firii, preferinţelor şi exigenţelor elevilor. Modul de lucru propus vă ajută să descoperiţi curiozităţile limbii franceze care ţin de lexic şi de gramatică, dar şi fragmente din muzica în limba franceză care ilustrează diferite aspecte ale acesteia.
Un parcurs variat şi atractiv care face din munca intelectuală o experienţă plăcută.
UNDE A STUDIAT?
EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

Profesor, Alianța Franceză din Brașov

https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/10/received_1480049962104376-scaled.jpeg

Maria Muntean

Canto muzică ușoară, folclor

Mă numesc Maria Muntean, am absolvit studiile universitare și masterale în cadrul Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Muzică. Timp de 7 ani am urmat cursuri de canto. De 2 ani sunt cadru didactic, iar majoritatea timpului îl petrec cu copii. Cânt și predau folclor, dar și muzică ușoară. Sunt de părere ca învățatul muzicii trebuie să înceapă de la vârste fragede. Cursurile de canto te vor ajuta să-ți dezvolți o tehnică vocală corecta. Lejeritatea și corectitudinea intonației și a respirației sunt cheia succesului în interpretarea vocală.
UNDE A STUDIAT?

Universitatea “Transilvania” (Facultate, Master)

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

Profesor de muzică, diverse școli din Brașov

Ferdi Osman

Matematică

Mă numesc Osman Ferdi. Am 31 de ani și iubesc matematica. Am diplome de la universități din țară, dar și din Europa. Sunt o persoană meticuloasă, răbdătoare și pasionată de excelență.
Experiența de profesor se întinde pe aproape 10 ani. Am avut plăcerea să pot ajuta persoane din toate categoriile de vârstă.
Pot garanta o creștere a nivelului de înțelegere și interpretare a matematicii pentru oricine este interesat să realizeze acest lucru.
Împreună putem desluși mistere!
UNDE A STUDIAT?
EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

Andreea Voicescu

Chitară

Andreea Voicescu, absolventă a Școlii Populare de Arte și Meserii “Tiberiu Brediceanu” și a Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” este premiată a unor concursuri reprezentative naționale și internaționale de specialitate, canto și chitară. În prezent este studentă la Universitatea “Transilvania” din Brașov, Facultatea de Muzică, Programul de studii, instrument chitară clasică. Rezultatele deosebite obținute până în prezent o recomandă ca fiind un pedagog implicat și răbdător cu elevii săi pe care îi îndrumă cu suflet, persuasiune și profesionalism în scopul dobândirii deprinderilor și priceperilor caracteristice instrumentului nobil pe care îl promovează – chitara clasică.
UNDE A STUDIAT?

Universitatea din Transilvania (studenta)

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2021/01/WhatsApp-Image-2020-12-27-at-1.08.51-PM.jpeg
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum