fbpx
 

CURS INDIVIDUAL SAU DE GRUPLimba Engleză

Cursuri Limba Engleza Brasov

Am structurat învățarea limbii engleze în 10 module, pe care le descriem mai jos. La înscriere, alege modulul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.
meditatii limba engleza brasov
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/09/transparent-2.png
Meditatii engleza adulti

Oferim si meditatii individuale pentru adulti pentru orice nivel, intrucat consideram ca doar in cadrul sedintelor individuale invatarea este cea mai eficienta. Fiecare cursant invata intr-un ritm propriu si are nevoie de un plan de lectii individualizat, care sa se potriveasca cu nevoile si scopurile fiecaruia.

Pentru mai multe informatii despre examenele de limba engleza TOEFL, IELTS, si Cambridge, apasa click pe nume si vei fi directionat(a) catre pagina oficiala.

Pentru informatii mai detaliate despre cursurile oferite de Centrul nostru, poti opta sa consulti lista de cursuri.

Limba EnglezăCele 10 module

Cursuri limba engleza la Centrul Educational si Artistic “Vivace” Brașov
 1. Cursuri limba engleza pentru începători
Vrei să pui bazele unei limbi străine de circulație internațională? Noi suntem aici ca să te ajutăm să descoperi tainele limbii engleze. Oricum, te vom învăța reguli elementare de: gramatică, vocabular, pronunție, conversație, ascultare, citire, scriere, etc.
 1. Limba Engleză pentru intermediari
Ai cunoștințe elementare de limba engleză, dar vrei să înveți mai mult? Mai presus de toate, iți oferim șansa de a-ți îmbunătăți gramatica, vocabularul, pronunția, conversația, scrierea, citirea, etc.
 1. Limba engleza pentru avansați
Fara indoiala, engleza nu mai are niciun secret pentru tine? Vrei să te pregătim ca să obții o diplomă recunoscută pe plan internațional?
Oferim pregatire:
 1. a) pentru examenele Cambridge:
KET (Key English Test)
Examenul acesta poate echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv dacă este promovat cu unul din următoarele calificative: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass.
PET (Preliminary English Test)
KET poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat dacă este promovat cu unul din următoarele calificative: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass.
CAE (Cambridge Advanced Certificate in English/C1 Advanced)
CAE poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat dacă este promovat cu un punctaj cuprins între 180-210.
CPE (Cambridge Certificate of Proficiency in English/ C2 Proficiency)
CPE poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat dacă este promovat cu un punctaj cuprins între 200-230.
IELTS (International English Language Testing System)
In concluzie, cu ajutorul acestui certificat de competență poți să studiezi sau să lucrezi în străinătate.
 1. b) pentru examenul TOEFL (Test of English as a Foreign Language).
Testul acesta se dă pentru a putea studia în America (în mod special). Scorul obţinut la TOEFL poate echivala şi proba de limba engleză în cadrul examenului de Bacalaureat.
 1. Meditații pentru:
 2. a) admiterea la facultate
De exemplu: pentru admiterea la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, din cadrul Universității din București, se dă un examen de admitere la limba română și la limba engleză.
 1. b) admiterea la Academia de Poliție
 2. c) pentru Bacalaureat:
Evaluarea Competențelor lingvistice:
 • proba de înțelegere a unui text audiat
 • testul oral
 • examenul scris
 1. Cursuri limba engleza pentru afaceri
La acest curs de limba engleza vom pune accentul pe redactarea e-mail-urilor într-un mod profesionist și a scrisorilor comerciale. De asemenea, se urmărește formarea unui vocabular care să cuprindă termeni de specialitate. Se vor parcurge și exerciții de traducere pentru verificare cunoștințelor.
 1. Limba Engleza pentru conversație
Acest curs se adresează persoanelor (adulte) care nu vor să urmeze un curs general de limba engleză, ci vor doar să poată vorbi în limba engleză. Ne vom adapta în funcție de necesitățile fiecărui cursant. Vom trece de la expresii uzuale la situații practice din viața de zi cu zi: la aeroport, la restaurant, la supermarket, etc. Cunoștințele vor putea fi folosite în mod direct la un restaurant sau supermarket din oraș.
 1. Cum se structurează și se susține un discurs/ o prezentare în limba engleză
În cadrul acestui modul, cursanții vor învăța pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a scrie un discurs/ o prezentare în limba engleză. Se va pune accentul pe explicarea conectorilor, pe importanța existenței introducerii, a cuprinsului și a unei concluzii pertinente meditatii limba engleza.
 1. Cultura și civilizație britanică/americană
Vom învăța despre următoarele teme de civilizație: familia, educația, viața profesională, sănătatea, moduri de petrecere a timpului liber, aspecte ale societății de consum, etc.
 1. Clubul de carte în limba engleză/ English Book club
Ne vom întâlni în oraș și vom discuta folosind DOAR limba engleză o poveste/ o nuvelă pe care am citit-o în prealabil în limba engleză de maximum 40 de pagini. Pentru prima întâlnire moderatorul clubului de carte propune primul text, apoi membrii clubului de carte pot veni cu sugestii de texte. Se pot propune și autori de altă naționalitate (nu doar britanici și americani, se pot propune și autori turci sau ruși, etc.), dar textul trebuie să fie tradus în limba engleză. Ne vedem săptămânal.
 1. Learn Romanian through English
In the first place, we will teach you the essential structures for beginners. In the second place, we will teach you the morpho-syntactic and lexical structures for intermediate students. Practicing of the grammar structures is a MUST. Every exercise will include a pattern and a number of applying situations.

Daca doresti sa-ti imbunatatesti nivelul, suna-ne astazi pentru meditatii limba engleza si vei obtine cele mai bune rezultate!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum