fbpx
 

LECTII INDIVIDUALEVioara

Ore vioara
Cursuri vioara
Cursuri Vioara in Brasov
Vrei să iei lectii vioara într-un mediu care te inspiră, și în care poți învăța piesele tale preferate? Indiferent dacă e vorba de Bach, Beethoven, sau de hit-uri are trupelor tale preferate, la “Vivace” te vom învăța cu multă răbdare astfel încât vei putea canta în primul tău recital după doar 15 săptămâni de lecții, indiferent de vârstă sau de nivelul la care ești. Materialele educaționale și sistemul de predare sunt adoptate din sistemul nord-american, și sunt unice în țara noastră.
De ce lectii vioara?
Îmbunătățesc memoria și atenția.
Au fost realizate multe studii în ceea ce privește studiul viorii și beneficiile aduse de acesta. Un studiu recent de la Institutul pentru Muzică și Minte al Universității McMaster, a descoperit că instruirea muzicală, chiar și doar pentru un an, are un impact pozitiv asupra memoriei și atenției.
Asigură o funcționare mentală mai sănătoară
Experții sunt de acord că instruirea muzicală îmbunătățește cititul, învățarea unei limbi străine mai rapid, vorbitul și o varietate de funcții ale creierului. În decembrie 2014, Jurnalul Academiei Americane a Psihiatriei Copilului și Adolescentului a publicat descoperirile Doctorului James Hudziak asupra dezvoltării creierului și cum cântatul la vioară poate ajuta copiii să lupte împotriva disfuncțiilor psihologice.
Contribuie la dezvoltarea senzorială
Instruirea muzicală pe termen lung are un impact extraordinar asupra simțurilor. Cercetătorii au descoperit că muzicienii au o abilitate dezvoltată în integrarea informației senzoriale de la auz, atingere și vedere.
Orele vioara oferă un simț al apartenenței
Mulți adolescenți culeg numeroase beneficii odată cu învățarea acestui instrument, datorită elementelor sociale pe care le implică. Pentru a cânta într-o orchestră, este necesară coordonarea, atenția și empatia cu ceilalți, elemente ce pot fi o eliberare față de presiunea constantă de a fi adolescent.
Îți exprimi liber emoțiile
Daca iei cursuri vioara vei avea oportunitatea de a îți exprima liber emoțiile, trările, lucru pe care adolescenții îl găsesc foarte dificil de făcut într-un mediu formal sau un alt context dat.
Surprinde o serie de beneficii fizice
O postură corectă, forța și rezistența în partea superioară a corpului, precum și aptitudinile motorii sunt obținute prin studiu. Stilul de viață sedentar provoacă dureri de spate. Cântatul la vioară necesită o postură exemplară; a învăța cum să stai în picioare când cânți, se va reflecta în postura de zi cu zi. La Centrul Vivace credem cu tărie că beneficiile mentale, emoționale și fizice ale cântatului la vioară, merită cu siguranță efortul depus. Vă așteptăm la o lecție!
Daca esti incepator, sau deja stii sa canti dar doresti sa iti imbunatatesti tehnica, suna-ne astazi pentru lectii vioara!

Pentru mai multe informatii despre lectiile de vioara prin metoda Suzuki care se foloseste predominant in America de Nord,  apasa click pe nume si vei fi directionat(a) catre pagina oficiala.

Pentru informatii mai detaliate despre cursurile oferite de Centrul nostru, poti opta sa consulti lista de cursuri.

ore vioara brasov
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://vivace.ro/wp-content/uploads/2020/10/violin-2.jpg

VIOARĂMaterialele didactice

Mai jos sunt câteva din materialele didactice unice cu care lucrăm:
6c3be16ebd5fa30c433051f5103881f4
71sC+A9VyAL
00284647_Coverz
470830_detail-00
610111_detail-00
4373170bc3644822186d198ed54a023a
b439065a67ef0a3ea0ed0ce9ee1cdc87
suzuki-violin-school-volume-2-piano-accompaniment-strings-alfred_480x608
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contact
Strada Dr. Ion Ratiu 2, Brașov
0756-560-944
Luni - Vineri: 3 PM - 8 PM; Sâmbătă: 9 AM - 6PM
Suna acum